Mycket har hänt..

Hej hej!

Mycket har hänt sen sist..

Atlas och jag har startat lydnadsklass 2 för första gången. Vi lärde oss mycket på tävlingen och vi slutade på ett andra pris. Det lustiga är att det aldrig går som man tror. Vi hade två moment som satt sisådär. Dom fick vi poäng på och så nollade vi apporten för den blev sandig. Hihi apporteringen som är hans bästa moment :) lustigt..

Förra torsdagen kom Hanna och Helmer hit. :)
På kvällen åkte vi till väsbys inomhushall och tränade med syskon, pappa och kusiner. Så himla trevligt :) 

Sen på fredagen hade vi bokat in två timmar hos Anne Dahlin. Men dagen började inte så bra. Atlas stod vid dörren när vi vaknade och bara skaka. Märkte direkt att han hade ont :( fan! Han har varit så jäkla fin och taggad sista tiden så det kändes som en käftsmäll! 
Han fick följa med till Anne Dahlin och ligga på dyna när vi tränade. Kunde inte riktigt koncentrera mig men det blev ganska bra träning ändå. Hem till mamma och bygga hage och ge smärtlindring direkt efter. Ett par timmar senare märkte man att tabletten hjälpt för han blev så pigg! Men benen är dåliga. :( han snubblar en del och går med dom lite i kors. Ska röntga den 18:de så vi får se vad som kommer att hända. Jag trodde faktiskt att vi klarat oss igenom det värsta första året med tydligen inte. :(

Men det räcker inte där. Lova är skendräktig och mår skit. Hon vill inte träna och är rädd för en hel del. Tex min pappa! Hon gömmer sig under sängen och bakom kuddar. Flåsar och är orolig. Jag vill ha tillbaka mina fina hundar :( 

Jag tog ett mycket bra beslut iallafall och valde att köpa ny bil. En V70 eftersom mina rödtottar inte är de minsta ;) köpte ny bur och hundarna sitter perfekt! Men min V50 är kvar och verkar svårsåld. Så här om dagen när allt kändes skit med Atlas och Lova och att man vet att två bilar påverkar ekonomin så börjar dagen med att den nya inte startar.. Eh va??! Är det nån som skämtar med mig eller?? 
Som tur var så startade den igen sen och pappa felsökte koder men det fanns inga. Så jag hoppas problemet är borta för jag tycker det räcker nu!

Helgen med Hanna fortsatte med lite jaktträning på lördagen men likadant där så var Lova inte sig själv så nu blir det träningspaus helt och hållet. Hon får ta lite spår istället :) 
Helmer och Lova tyckte iallafall mycket om varandra och det var så kul att ha dom här. :) 
Helmer gillade fågel och var så duktig på all träning och vilken mysbubbe!! 

I maj är det dags för kennelträff så då ses vi igen :) hihi

Den helgen har varit såå mysig.

Började gårdagen med att lägga viltspår till Lova och Bita. Atlas fick faktiskt också ett men ett mycket kort spår nära mamma och pappas hus. 
Sen åkte jag till stallet och tog en underbar ridtur i solen med Annica och efter det blev det dags att möta upp några vänner för grillning och fika i solen :)
Vi fortsatte myset med grillning och mellomys på kvällen :D 

Idag blir det slapp fram till 13 sen ska jag iväg på clinic! Spännande!! :D 

Hej svejs! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0