Ojojoj! Mycket nu!

Hej hej!

Nu har tiden gått sådär fort igen!

Lova har fyllt ett år och det firades nere hos Anna och Lova fick ta lite vilt :)
Lovas skendräktighet gick över över en natt och hon blev helt annorlunda och underbar att träna :) 

Sist så stod Atlas röntgen på schemat och den visade ingen försämring från förra året iallafall så det var skönt! Vi kämpar på och han är mycket pigg men lite trött i bakpartiet. 
Vi har haft lite problem med Atlas vikt sen förra årets sjukdom och burvila så jag valde att testa royals satiety foder. Det funkade verkligen inte på Atlas. Han gick upp två kg och tre centimeter runt bröstkorg och två centimeter runt midja. Han såg ut som en tunna med huvud. :(
Bytte foder direkt och han gick ner lite men vi kämpar som sjutton nu att han ska gå ner ännu mer. Men allt sätter sig emot hela tiden :/ vi har inte simmat på flera veckor och det kommer nog ta ett tag innan vi kommer igång med det igen för nu var det min tur att bli dålig :/

Onsdagen den 7 maj så kände jag av ryggen lite på morgonen men satte mig i bilen och åkte iväg till jobbet. Parkerade och skulle kliva ur men kände att nåt inte stämde så jag åkte hem igen. 
Kände direkt jag klev ur bilen att domningarna i benen var tillbaka. Jag har varit riktigt bra i rygg och ben senaste tiden så detta kändes helt annorlunda. Och fort gick det. Mamma fick komma hem för jag vågade inte vara själv för jag blev svagare och svagare och kl 15 bestämde vi oss för att åka till Danderyd akuten för jag kunde inte lyfta högerfot och var bortdomnad upp över rumpan och underlivet. 
Väl på akuten gick det fort. Det gjorde tester och tog blodprover. Jag kunde inte vicka på tårna på höger fot. Inte heller hålla emot eller trycka ifrån eller lyfta foten.
Blev inlagd för att göra MR röntgen morgonen därpå. 
Röntgenresultatet skickades till Huddinge och strax därefter så blev det ambulanstransport till Huddinge för operation. Det gamla diskbråcket från 2010 tröck på ryggmärgen. 
Läkarna visste inte alls hur det skulle gå då denna operation är så ovanlig då diskbråcket sitter i bröstryggen. De kunde inte lova att jag skulle få tillbaka känseln i benen. Jag var livrädd. 
Fredagen den 9 maj kl 7.30 rullades jag ner på operation och kl 18 fick jag komma till mitt rum och träffa mamma och Maria :) jag kunde då vicka på tårna :D 
Operationen hade gått jättebra och de hade fått bort hela disken och stelopererat min bröstrygg.
Läkaren bara skrattade när han såg mig vifta på fötterna dagen efter på ronden och då hade jag redan varit uppe på benen två ggr :)

Fick komma hem i tisdags och går med kryckor :) benen känns riktigt bra. Ryggen är trött och "klamrarna" som snittet sitter ihop med gör liten ont. Men jag är överlycklig iallafall :) hihi

När jag låg på sjukhuset så tvingade jag Maria och Joel att gå på en visning. Hade sett en bostadsrätt som var som ett eget litet hus men egen ingång och tomt. Skickade dit Maria och mamma på tisdagen och jag själv kom iväg och tittade på onsdagen. I går vann jag budgivningen och skrev kontrakt på detta lilla hus så  i december flyttar jag och vovvarna dit. Nu hoppas jag att försäljningen av min lägenhet går bra! :)


Innan allt det här hände så åkte jag och hundarna till Norrtälje och startade viltspår. Lova blev godkänd i anlagsklass och Atlas tog en 1:a i öppen. Duktiga vovvar :) hihi


Nu blir det lång vila och rehab för mig. Är sjukskriven till 3 augusti men hoppas på att kunna komma tillbaka till jobbet fortare såklart. Rehab på spinalis i Solna börjar den 3 juni. 
Jag har helt underbara vänner och grannar som hjälp mig massor med hundarna. 

Man kan ju säga att det är rätt årstid att vara sjukskriven och bo hos mamma och pappa. Hundarna ligger ute hela dagarna ❤️


Der var lite som hänt sista tiden. 

Nu ska detta år bara bli bättre och bättre :) detta ska bli mitt år!!!! 

Lova tar trut för första gången på sin 1 års dag :) 

Mysis! ❤️

Godkänd!!! 

Bästa Atlasen! ❤️

Tummen upp dagen efter operation och benen rör på sig! 


Mitt lilla hus som jag flyttar in i i december :) 

RSS 2.0